Maриaна Кръстева - педагог в MiniBoss Business School & Leonardo Creative Art School.


❓Какво е това, което ви носи истински смисъл и удовлетворение?
💗Аз самата дълго време си задавах този въпрос... Днес с радост мога да кажа, че открих своето призвание в работата СЪС и ЗА децата - нашето бъдеще!Горда съм да нося титлата Педагог в Международните школи MiniBoss Business School и Leonardo Art School! С помощта на уникалната методика, да разгарям пламъчето на любопитството и креативността у децата, да им помагам да открият и развият талантите си, да ги подкрепям когато се съмняват в себе си и възможностите си и да им показвам, че могат да постигнат всичко, стига да го искат истински, действат смело, не се страхуват от грешки, а опитват отново и отново!


🌞За мен, това не е работа, а удоволствие, привилегия и радост!
🙏Благодарна съм на MINIBOSS BUSINESS SCHOOL и LEONARDO ART SCHOOL за възможността да споделям себе си по най-добрия начин за мен, да имам свободата да творя и да допринасям за изграждането на бъдещите лидери на България!
🥇Знанията и опитностите, които придобиват децата тук са без аналог, за това ви призовавам да дадете шанс на децата си да израстнат като уверени, предприемчиви, креативни, действащи и щастливи хора!

MINIBOSS GLOBAL

ON-LINE TELEVIDENIE

Online store MINIBOSS