ПРОГРАМА

Академична програма MINIBOSS
MINIBOSS BUSINESS SCHOOL е включена в цялостната образователна система като основен елемент от пакета за интелектуална собственост (ноу-хау) - уникална АКАДЕМИЧНА ПРОГРАМА ®

Академична програма MINIBOSS - е 8-годишна програма за развитие на предприемачески способности на ученици със 100% гаранция за академични резултати. Програмата се реализира под формата на поетапно обучение (8 последователни курса) по основи на икономиката и бизнеса, изобретенията и комуникациите, лидерството и предприемачеството при деца и юноши според авторската програма и методологията на Международната образователна мрежа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL.


MINIBOSS УНИКАЛНИ УЧЕБНИ ПОСОБИЯ по 8 курса:
 1. AБ на икономиката и бизнеса (MINIBOSS) 
 2. Семейна икономика и бизнес (НАСЛЕДНИК) 
 3. Генериране на идеи (ТВОРЕЦ) 
 4. Пазарни изследвания и маркетинг (ТЪРГОВЕЦ) 
 5. История на иновациите и предприемачеството (ПРЕДПРИЕМАЧ) 
 6. Риторика, коучинг, продажби и нетуъркинг (КОМУНИКАТОР)
 7. Теория на изобретателството и TRIZ (НОВАТОР)
 8. Кариерно ориентиране, бизнес администрация (PROFI)
 Продължителността на всеки курс е 1 година.

Академичната програма на всеки курс е разделена на 3 семестъра с различни методи и фокус на развитие (от дивергентни до конвергентни умения):
 • 1-ви семестър: ИЗСЛЕДВАНЕ НА БИЗНЕС ТЕОРИЯ в игрова форма (според курса, според учебника), по време на който студентът развива 8 основни интелекта като "пълния потенциал на индивида" и практическите му способности да създава бизнес идеи и успешно да ги реализира. Ученето върви стъпка по стъпка от курс на курс, формирайки изключителни способности в предприемачеството;  • 2-ри семестър: БИЗНЕС Инкубатор - създаване на проекти от А до Я (от идея до изпълнение и защита на Националния Стартъп Шампионат); 

 • 3-ти семестър: СВЕТОВЕН ШАМПИОНАТ И МЕЖДУНАРОДЕН БИЗНЕС ЛАГЕР (от глобален нетуъркинг и тиймбилдинг сред младите лидери от различни страни до определяне на най-добрите проекти на годината на СВЕТОВНИЯ СТАРТЪП ШАМПИОНАТ - STARTUP WORLD CUP CHAMPIONSHIP.


АКАДЕМИЧЕН ОБЕМ:
Академичната година (синхронизирана с академичната програма в обикновените училища от септември до май) и включва повече от 600 акад. часа годишно включително:
 • най-малко 158 учебни часа през учебния период, 
 • и повече от 500 академични часа по време на международните летни бизнес лагери и световни първенства на MINIBOSS. 
ДЪЛГОСРОЧНОТО РАЗВИТИЕ е солидно местно училище, което позволява изграждане на дългосрочни стратегии за личностно развитие и консолидиране на лидерските умения, защото оперира не с краткосрочни курсове, а с дългосрочна образователна система за деца, създадена за 8 нива - за 8 години.

MINIBOSS е единствената глобална мрежа от детски бизнес училища в света!
Методът MINIBOSS гарантира 100% академични резултати: всички ученици, които завършат пълния цикъл на програмата (8 курса) и получат международната диплома на MINIBOSS BUSINESS SCHOOL (Великобритания), гарантирани ще станат успешни и щастливи предприемачи!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ НАС!


СЪЗДАВАМЕ ГАРАНТИРАНО УСПЕШНО БЪДЕЩЕ!


Обадете се във филиала на MINIBOSS в град ВАРНА за да научите подробности и да се запишете в групите: +359 883 77 88 90

MINIBOSS GLOBAL

ON-LINE TELEVIDENIE

Online store MINIBOSS