ПОЛЗИ

СОЦИАЛНИ ПОЛЗИ ОТ MINIBOSS
Светът се променя бързо!

Новото управление, маркетингът, ИТ технологиите промениха значително света през последните 20 години. И съвременното училище не може да бъде актуално и търсено без бизнес образование.

Именно Предприемачите са създали и създават света - предприемаческите идеи на Хенри Форд, Суширо Хонда, Рей Крок, Уолт Дисни, Стив Джобс, Бил Гейтс, Марк Цукерберг, Илон Мъск, Ричард Брансън, Мохамед Юнус променят не само живота към по-добро, а издигат света на фундаментално по-високо ниво.

Техните идеи не само вдъхновяват. Има и други ползи от предприемачеството за обществото.

Предприемачите обезпечават света:
  • създават на предприятия, 
  • осигуряват на работни места, 
  • създават на необходимите на обществото стоки и услуги, 
  • плащат на данъци, което означава издръжка на всички държавни институции (министерства, общини, училища, университети, болници, полиция, прокуратура, съдилища и др).
Като цяло, колкото повече предприемачи,толкова по-развита е икономиката, толкова по-богата е една нация.
Но това не е всичко ...

СОЦИАЛНИ ПОЛЗИ ОТ MINIBOSS

Предприемачите са истински лидери - личности, които са достатъчно ярки и свободни да слушат себе си и да следват мечтите си. Това са хората, които се осмеляват да тръгнат по своя път и да водят другите. Това е призвание, това е творчество и самореализация на 100%! И това е усещане за щастие и самодостатъчност!

Но кой във вашата страна учи децата да бъдат успешни, уверени в себе си, предприемчиви, гъвкави, упорити, отговорни ?!

Кой учи децата да бъдат предприемачи?Само една образователна институция в света осигурява систематично и задълбочено бизнес образование за деца и тийнейджъри - това е Международната образователна мрежа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL!

ТАЙНИТЕ НА MINIBOSS
Защо бизнес школите MINIBOSS станаха толкова популярни в света?

ТАЙНИТЕ НА ПОПУЛЯРНОСТТА се крепят на 5 "стълба":
  • ИГРОВА ФОРМА Това е истински интересно и забавно учене за деца! Интерактивните уроци и игри допринасят за бързото и лесно усвояване на материала. А бизнес пътуванията, наградите и спечелените собствени пари са най-добрата мотивация!
  • ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ Това е ефективно обучение - 99,9% от родителите отбелязват прогресивни промени в детето си от 1-ва година в школата!
  • ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА  Учениците на MININOSS BUSINESS SCHOOL преминават интервю-събеседване, в което те доказват, че искат да дойдат в школата по собствен избор. Те идват тук съзнателно. И мотивирано да уча в групи от деца с добри навици - това е силен инструмент за развитие. 
  • СЕМЕЙНИ ЦЕННОСТИ MINIBOSS свързва децата с техните родители, те придобиват едно по-дълбоко разбиране на ценностите и традициите, за създаването на семейни фирми и наслеяване. За постигането на тези цели ние организираме и провеждаме Семейни тиймбилдинги, Семейни лагери, Семейни бизнес – турове.
  • ОБЩНОСТТА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ЛИДЕР  Образователната мрежа на MINIBOSS BUSINESS SCHOOL свързва бизнес училищата по целия свят, техните ученици, учители, ръководители, социално отговорни предприемачи в общността на социално отговорен бизнес с висока мисия - да развият ново поколение силни, успешни и щастливи хора!

MINIBOSS GLOBAL

ON-LINE TELEVIDENIE

Online store MINIBOSS