ПЪРВЕНСТВА

ПОСТИЖЕНИЯ И ПОБЕДИ
От 2000 г. Международната образователна мрежа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL е обучила над 5000 ученици; повечето от тях са станали предприемачи и топ мениджъри, наследници на семейни фирми или създатели на собствен бизнес!

ПОСТИЖЕНИЯ И ПОБЕДИ

От 2000 г. Международната образователна мрежа MINIBOSS BUSINESS SCHOOL организира и провежда Национални Стартъп и Световни Стартъп Първенства (www.startupworldcup.biz) в Европа, Азия и Америка, като обединява бизнес елита и развива националните и световна икономики с нов мощен потенциал от иновативни предприемачи- и глобални мрежи!

Всяка година на стартовите шампионати за световно първенство като членове на журито присъстват известни предприемачи от различни страни, които оценяват най-добрите стартъпи в света.

Програмата за Световното първенство се състои от 5 ключови събития:
  • Глобален екип за приятелство,
  • Държавен ден и парад на страната, 
  • Панаири на продукти MINIBOSS & BIGBOSS,
  • Глобалният бизнес форум BIGBOSS GLOBAL BUSINESS FORUM, където известни предприемачи споделят истории за успех и неуспех с млади предприемачи от света,
  • Световен старт шампионат (квалификационен кръг и финал).


MINIBOSS BUSINESS SCHOOL
Състезанията се провеждат в две възрастови лиги MINIBOSS (6-14 години) и BIGBOSS (15-35 години).
Състезанията се оценяват по ясните критерии на две номинации: БИЗНЕС ПРОЕКТИ (SIFE) и СОЦИАЛНИ ПРОЕКТИ (SAGE).

MINIBOSS & BIGBOSS BUSINESS SCHOOLS предлага обучение по интензивен курс „Генериране на идеи” и участие в отделно състезание за начинаещи, ОТВОРЕНА ЛИГА, за външни наблюдатели, придружаващо лице и новодошли, които все още не са завършили програми за бизнес обучение. Всички участници плащат регистрационна такса за участие в Световната купа в тази лига.

Победителите в стартовото първенство за Световната купа получават:
  • Чаши, 
  • златни медали, 
  • Грамоти на победителите, 
  • Парични награди. 
Всяка година на Световните стартови първенства се издават ЗЛАТНИ МЕДАЛИ на ООН за решаване на целите на хилядолетието на ООН.

Наградата за избор на публика и корпоративните награди се установяват ежегодно.

Всички участници в Световното първенство получават Грамоти на участниците в първенството и медали на участниците в първенството.

Международни сертификати и грамоти на МИНИБОС БИЗНЕС ШКОЛА се издават в празнична атмосфера на Световното първенство.
MINIBOSS GLOBAL

ON-LINE TELEVIDENIE

Online store MINIBOSS