С гордост Ви представяме един млад и вдъхновяващ човек.....Предприемач! Георги Николов 16 години ( peshigoshi )


Основател на LAB INDUSTRIES
Основател на CEO VR VARNA LAB
Запален ентусиаст на тема виртуалната реалност и маркетинг.
" Винаги има 2 варианта или ще стане или няма да стане, 🍀 шансът е винаги5️⃣0️⃣ на 5️⃣0️⃣ дори и когато не е!"
https://vrvarnalab.wixsite.com/
Какво споделя с нас❓
⭕️ Това е компанията на бъдещето, организирана от млади хора. Мисията ни е да обединяваме креативни хора с интереси в областта на виртуалната реалност, които да работят и да се забавляват заедно.
⭕️ Иновативният ни екип се стреми да предоставя забавления за приятели, както и организация на ивенти - рожденни дни например.
⭕️ За мен социалната отговорност е това човек да прави нужното за по добрия живот на обществото, като например да не мисли ,че всеки иска да го излъже и навсякъде има измама а
да гледа позитивно на нещата.
⭕️ Мотивираме това, че винаги съм искал да съм учител и да🧐 гледам блясъка в нечии поглед👀 като погледне по различен начин на света назависимо дали е по-млад или по- възрастен от мен.
 

СТЕФКА КРАСИМИРОВА изповядва следното убеждение:
🎖 „Упоритата работа винаги се възнаграждава. Просто не спирай, давай най-
доброто от себе си, доказвайки се всеки ден!“
🏊‍♂️УПРАВИТЕЛ на Grand Swimming Trainers - екип от доказани, дипломирани професионалисти с дългогодишен опит в обучението по плуване, лечебната водна гимнастика и превенцията на гръбначни изкривявания и общата физическа подготовка на деца, включително и на
професионално ниво - подготовка на състезатели.
🤽‍♀️Треньор по плуване и аква аеробика
Завършва спортно училище СОУ "Чавдар" ЦСКА (София) с профил плуване Кандидат майстор на спорта по плуване. Завършва НСА със специалност "Tреньор по водна топка" и втора специалност "Спортен мениджмънт". Занимава се 20 години активно като треньор и инструктор по плуване.
От 2010г. успешно участва в подготовката на любители и състезатели за
плуване в открити води (маратони), както на местно ниво Галата- ВарнаСвети Влас - Несебър), така и на международно (Босфорски маратон).
Над 10г опит в международна фитнес компания
📜Сертификат от Aerogene Fitness School - Training R-EVOLUTION.
📜Сертификат от WELLCOM Wellness Company – Scoliosis Rehab Fitness Techniques.


https://www.grandswimmingtrainers.com/our-team/
https://www.facebook.com/GrandSwimmingTrainers/

🔵 Мисия
Мисията ни е да направим полезните упражнения във вода приятни за децата и да бъдат изцяло в тяхна полза, чрез свойствата на водата и предимствата на тренировките в нея.
Чрез тренировките по плуване ние осигуряваме на децата самочувствие и удовлетворение. С усвояването на умението да плуват те стават по–здрави, по-силни, по–умни и по–емоционално устойчиви.
🔵Ние сме специализирани в диагностициране и превенция на гръбначни изкривявания на деца.
Средствата които ползваме за профилактика и превенция са именно тренировките по плуване и специализирана гимнастика подобряваща баланса на опорно-двигателния апарат (мускули, стави, връзки).
За нас социална отговорност е повишаване качеството на живот на нашите деца чрез осигуряване на здравословно и спокойно състояние на духа и тялото.
🔵 За нас подкрепата към децата осигурява равен шанс за всяко дете! Инвестирането на време и енергия в младите хора им помага да израснат здрави, уверени и балансирани.



MINIBOSS GLOBAL

ON-LINE TELEVIDENIE

Online store MINIBOSS