Росица Косачева

Ще Ви запознаем с Росица Косачева, която споделя с нас 
следния цитат на Хенри Фроид: “ Ако мислите, че можете или мислите, че не можете – и в двата случая сте прав.” 
Тя отправя своето посланието, което гласи: Вярвайте, че можете!
Росица Косачева е директор за България на Insight Seminars 
 ЛЮБОВ – ОСЪЗНАТОСТ – ТРАНСФОРМАЦИЯ


Инсайт е независима образователна организация, която предлага семинари за деца, тийнейджъри, възрастни и бизнес професионалисти в цял свят, съдействайки на хората да открият своя потенциал и призвание в живота.
Семинарите Инсайт са пътешествие към личностна трансформация, създадено, за да ви подкрепи да живеете пълноценно и свободно, в хармония с вашите собствени цели и ценности, така че да постигате по-голям успех във всяка област от живота. 
Инсайт ще задълбочи вашата осъзнатост, за да можете да се освободите от моделите, които не работят и да развиете онези, които работят.
❓ Какво за Вас е социална отговорност?
- Да започна от това какво значи социум. Идва от латински socium иозначава партньор.
Сега мога да отговоря кратко: Социална отговорност означава личното поведение и личната отговорност към всичко, което ние наричаме социум. Нивата са много, ще спомена само няколко: честност, допринасяне, баланс, добруване, служене.
❓ Какво Ви мотивира да подкрепяте децата и младежите катоБизнес ангел?
- Има една българска мъдрост: Хвърли назад, за да намериш напред. Как е свързано това с въпроса? В момента младежите са моето “назад”. Искрено вярвам, че инвестицията в тяхното образование, ще промени качеството на живот на всички хора на планетата. С две думи, чисто егоистично. Надявам се те да направят живота ми по-добър след 10-20 години.

MINIBOSS GLOBAL

ON-LINE TELEVIDENIE

Online store MINIBOSS