Татяна Петрова

🏅В няколко поредни публикации ще Ви запознаем с членовете на Бизнес съвета на STARTUP Forum 2020.
Представяме Ви Татяна Петрова, чието послание е:
"Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти!"

Татяна Петрова е основател и директор на Частно езиково училище и Детска градина "Малкият принц", и Частна профилирана гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери", Академия за ефективно родителство, Асоциация ДИЗЕ. Съосновател на Българската асоциация на частните училища и член на BNI "Лидер"- Варна




⭐️Визия
Гимназия "Антоан дьо Сент - Екзюпери" вижда своето утвърждаване като иновативна структура в средното образование, даваща нова чуждоезикова, технологична и личностна култура на младите хора за успешната им реализация като граждани на света.
⭐️Мисия
Гимназия "Антоан дьо Сент -Екзюпери" е призвана да гради личности на успеха - интелигентни, високообразовани, мислещи, отговорни, адаптивни, способни да вземат решения и управляват своето бъдеще, да работят за каузата на един по-добър свят.
💻Технологии
В Гимназия "Антоан дьо Сент - Екзюпери" има изградена система от модули за придобиване на технологична култура и управление на информацията, чрез иновационни методи и техники на обучение.
🔝Уникалност
В Гимназия "Антоан дьо Сент - Екзюпери" е разработен най-новият технологичен профил на МОН, който съчетава възможността за реализация в двете направления: чуждоезиково и технологично.
Разработен е авторски образователен модел "Малкият принц".
📜Международни стандарти
Подготовка и придобиване на сертификатни нива по английски и немски език от В2 до С1 спрямо Общата Европейска езикова рамка. Компютърни сертификати от CompTIA, Cisco Academy, Microsoft, Adobe Systems, W3Schools...всички компютърни сертификати на херцога на Йорк.
🏆Наградата на херцога на Единбург
Гимназия "Антоан дьо Сент-Екзюпери" е оператор на наградата на херцога на Единбург за гр.Варна. Провокира активното участие на младите хора за самостоятелно овладяване на нови знания, развитие на умения и качества за личностно израстване.⭐️
📖Международни проекти ISO 2006- Ежегодно участие в международни проекти и програми с мрежа от 12 европейски училища. Иновативни училища от 2016 г. -Заповед ... на МОН,
⭐️Социална отговорност
Организизацията на висококачествено обучение което преодолява негативите на общественото образование е социална ни ангажираност пред деца, родители, общественост. Вече 30 години даваме шанс за творчество и представяме млади таланти. Провокираме детските интереси, стимулираме изява на потенциални заложби и способности, развиваме интелект, култура, компетенции и качества за личностно израстване на младите хора.
Организираме пленери изложби, танцови и театрални празници, летни училища, доброволчески акции, като подпомагаме деца и ученици в неравностойно социално положение.
⭐️Мотивация
Неукротима творческа енергия на децата, спонтанните и неподправени реакции, искрените емоции от преодоляната трудност, от завоюваните позиции и постигнати резултати, са моята мотивация и радост от срещите ми с младите хора. Активната помощ за постигане на все по- високи резултати и по-добра реализация е моето удовлетворение.

MINIBOSS GLOBAL

ON-LINE TELEVIDENIE

Online store MINIBOSS